Apa de Toaleta Jean Paul Gaultier LE MALE 125ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Jean Paul Gaultier LE MALE 125ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Jean Paul Gaultier este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Jean Paul Gaultier LE MALE 125ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Jean Paul Gaultier
Id Produs: PPAETGAUT034106

Acest parfum marca Jean Paul Gaultier elibereaza neconditionat barbatii din chingile conventiilor, aruncandu-i intr-o lume pasionanta si senzuala. Oferind o combinatie de arome marca Jean Paul Gaultier, Le Male e esenta originalului privit printr-o lupa a elegantei clasice. Jean Paul Gaultier Le Male vine cu un mix de esente care sugereaza virilitatea, imbinand contraste care dau un tot incredibil. Menta, lavanda si vanilia se amesteca inspirat cu scortisoara starnind o atractie magnetica.

Brand: Jean Paul Gaultier
Colectie: LE MALE 125ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Jean Paul Gaultier dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Jean Paul Gaultier online.

Daca iti doresti un parfum Jean Paul Gaultier rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta LE MALE 125ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Jean Paul Gaultier LE MALE 125ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: