Apa de Toaleta John Richmond 'X' WOMAN 75 ML 75ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta John Richmond ‘X’ WOMAN 75 ML 75ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original John Richmond este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta John Richmond ‘X’ WOMAN 75 ML 75ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta John Richmond
Id Produs: PPAETRICH1082023

Destinat unei femei cu personalitate efervescenta si extrovertita, careia ii place sa isi puna in evidenta trasaturile, Apa de Toaleta John Richmond ‘X’ Woman dezvaluie o compozitie complexa, cu acorduri fructate si florale. Notele de mar, zmeura si osmanthus se impletesc cu frezia, violeta si esentele lemnoase, ceea ce contureaza un amestec multi-fatetat, precum multitudinea de laturi ale unei femei.

Brand: John Richmond
Colectie: ‘X’ WOMAN 75 ML 75ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri John Richmond dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta John Richmond online.

Daca iti doresti un parfum John Richmond rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta ‘X’ WOMAN 75 ML 75ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta John Richmond ‘X’ WOMAN 75 ML 75ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: