Apa de Toaleta Kenzo L'EAU PAR KENZO 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Kenzo L’EAU PAR KENZO 50ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Kenzo este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Kenzo L’EAU PAR KENZO 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Kenzo
Id Produs: PPAETKENZ870117

Parfumul L’eau Par Kenzo Pour Homme este un parfum pentru o stare de spirit. Dã senzatia de curat, de prospetime si de naturalete, putand fi folosit mai ales primãvara si vara pentru nota rãcoroasã pe care o contine. Potrivit mai ales pentru tinutele casual, este genul de parfum potrivit bãrbatilor increzãtori in fortele proprii, dar care vor sã isi personalizeze prezenta. Aroma este citric acvaticã. Prin citricele atent selectionate, senzatia de prospetime este completã. Florile de lotus, moscul alb si esentele lemnoase desãvarsesc aroma unui parfum de o mare calitate si efect.

Brand: Kenzo
Colectie: L’EAU PAR KENZO 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Kenzo dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Kenzo online.

Daca iti doresti un parfum Kenzo rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta L’EAU PAR KENZO 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Kenzo L’EAU PAR KENZO 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: