Apa de Toaleta Kimmi KIMMI LILY 50 ML 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Kimmi KIMMI LILY 50 ML 50ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Kimmi este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Kimmi KIMMI LILY 50 ML 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Kimmi
Id Produs: PPAETKIMM525691

Parfumul floral Kimmi Lily dezvaluie un univers plin de surprize dominat de aromele sublime de trandafir si bujor roz. Parfumul se deschide cu note verzi si fructate, un cocktail colorat de zmeura si piersica. Inima este exclusiv florala, prezentand transparente dulci de ylang-ylang, trandafir si bujor roz. Finish-ul este pretios si catifelat, datorita notelor de vanilie, orez si mosc. Intr-un ambalaj artistic, Kimmi Lily este pregatit sa fure pentru totdeauna inimile fetelor!

Brand: Kimmi
Colectie: KIMMI LILY 50 ML 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Kimmi dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Kimmi online.

Daca iti doresti un parfum Kimmi rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta KIMMI LILY 50 ML 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Kimmi KIMMI LILY 50 ML 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: