Apa de Toaleta Lacoste ESSENTIAL 125 ML 125ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Lacoste ESSENTIAL 125 ML 125ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Lacoste este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Lacoste ESSENTIAL 125 ML 125ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Lacoste
Id Produs: PPAETLACO80948321

Iubitorii clasicului vor aprecia cu sigurantã apa de toaletã Lacoste Essential. Este revigoranta, cu aroma lemnoasa, dar condimentatã in acelasi timp, nepretentioasa la purtare. Lacoste Essential vorbeste despre relaxare, libertate si buna-dispozitie, incadrandu-se in randul parfumurilor aromatic-lemnoase. Notele de top sunt de bergamota, mandarine si frunze de rosii, in timp ce restul “efectivului” de note se inlantuie pe un portativ aromat ce combina ingenious dulcele si picantul prin alaturarea piperului cu trandafirii.

Brand: Lacoste
Colectie: ESSENTIAL 125 ML 125ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Lacoste dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Lacoste online.

Daca iti doresti un parfum Lacoste rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta ESSENTIAL 125 ML 125ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Lacoste ESSENTIAL 125 ML 125ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: