Apa de Toaleta Lacoste LOVE OF PINK 90 ML 90ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Lacoste LOVE OF PINK 90 ML 90ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Lacoste este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Lacoste LOVE OF PINK 90 ML 90ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Lacoste
Id Produs: PPAETLACO120248

Un parfum Chypre fructat, creat pentru femeile romantice si, in acelasi timp, pasionale. Aroma capteaza nelinistea si bucuria resimtite in momentul in care te indragostesti, fluturii din stomac si lumina unica din privire. Potiunea roz, ca o viata plina de iubire, se deschide cu o explozie de note citrice si fructul pasiunii, continua cu o inima delicata de magnolii roz, floare de gutui si iasomie de Madagascar si lasa in urma o aroma bogata de vanilie.

Brand: Lacoste
Colectie: LOVE OF PINK 90 ML 90ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Lacoste dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Lacoste online.

Daca iti doresti un parfum Lacoste rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta LOVE OF PINK 90 ML 90ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Lacoste LOVE OF PINK 90 ML 90ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: