Apa de Toaleta Lacoste NOIR 100 ML 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Lacoste NOIR 100 ML 100ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Lacoste este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Lacoste NOIR 100 ML 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Lacoste
Id Produs: PPAETLACO1027721

Misterul nocturn se dezlantuie exploziv in parfumul pentru barbati Lacoste Noir. Lemnos aromatic si foarte intens, Noir isi propune sa scoata la iveala cele mai adanci pasiuni ascunse in tine si sa le dea in sfarsit glas. Un mix fabulos de pepene rosu, busuioc si lavanda pe un fond absolut senzual de ciocolata neagra, coriandru si paciuli. Ce mai astepti? Noaptea abia a inceput, iar ea te asteapta undeva. Incepe jocul seductiei!

Brand: Lacoste
Colectie: NOIR 100 ML 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Lacoste dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Lacoste online.

Daca iti doresti un parfum Lacoste rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta NOIR 100 ML 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Lacoste NOIR 100 ML 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: