Apa de Toaleta Lancôme LA VIE EST BELLE FLORALE 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Lancôme LA VIE EST BELLE FLORALE 50ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Lancôme este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Lancôme LA VIE EST BELLE FLORALE 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Lancôme
Id Produs: PPAETLANC1178472

Lancôme creeaza o poveste etern fascinanta cu La Vie Est Belle, un parfum care a trecut prin 5521 de versiuni intermediare pana sa ajunga la forma sa finala, atat de indragita de femeile delicate si romantice. Apa de Toaleta La Vie Est Belle Florale pune in valoare arome folosite pentru prima data in aceasta colectie si aduce in scena citrice zemoase, condimente, un bogat buchet floral si o baza calda din esente lemnoase.

Brand: Lancôme
Colectie: LA VIE EST BELLE FLORALE 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Lancôme dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Lancôme online.

Daca iti doresti un parfum Lancôme rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta LA VIE EST BELLE FLORALE 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Lancôme LA VIE EST BELLE FLORALE 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: