Apa de Toaleta Moschino CHEAP & CHIC SO REAL 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Moschino CHEAP & CHIC SO REAL 100ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Moschino este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Moschino CHEAP & CHIC SO REAL 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Moschino
Id Produs: PPAETMOSC1277276

Așa cum a obișnuit brandul Moschino, fiecare creație a sa este unică și inedită. De la denumire, la designul sticlei toate interacțiunile cu parfumurile Moschino sunt o reală plăcere. So Real Cheap & Chic este un moment de prospețime și înviorare. Notele fructate de vârf ale parfumului sunt date de portocala amară, mandarine, coacăze și zmeură. La baza acestei miresme stau aromele de lichen, mosc, cedru și ambroxan. Notele de vârf și cele de bază sunt îmbinate de cele mijlocii ale bujorului, magnoliei și iasomiei.

Brand: Moschino
Colectie: CHEAP & CHIC SO REAL 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Moschino dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Moschino online.

Daca iti doresti un parfum Moschino rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta CHEAP & CHIC SO REAL 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Moschino CHEAP & CHIC SO REAL 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: