Apa de Toaleta Nina Ricci LUNA BLOSSOM 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Nina Ricci LUNA BLOSSOM 50ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Nina Ricci este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Nina Ricci LUNA BLOSSOM 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Nina Ricci
Id Produs: PPAETRICI1223240

O alta prezenta diafana din Belles de Nina Collection, este parfumul Luna Blossom, intens in dulceata sa, impetuos si elegant in delicatetea sa. Celebra sticla a parfumului a fost creata de casa Lalique in 1952 si a devenit iconica pentru brandul Nina Ricci de atunci, ca simbol suprem al tentatiei si seductiei. Exprimate aici in note de para, bergamota, iasomie, magnolie, bujori, alinati de lemn de cedru si mosc.

Brand: Nina Ricci
Colectie: LUNA BLOSSOM 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Nina Ricci dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Nina Ricci online.

Daca iti doresti un parfum Nina Ricci rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta LUNA BLOSSOM 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Nina Ricci LUNA BLOSSOM 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: