Apa de Toaleta Paco Rabanne 1 MILLION COLOGNE 75ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Paco Rabanne 1 MILLION COLOGNE 75ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Paco Rabanne este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Paco Rabanne 1 MILLION COLOGNE 75ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Paco Rabanne
Id Produs: PPAETRABN1114899

Paco Rabanne 1 MILLION COLOGNE este un parfum irezistibil prezentat intr-o sticla eleganta ce pastreaza forma lingoului de aur, specifica designului original al primei editii 1 MILLION by Paco Rabanne, din 2008. Aroma este asemanatoare, dar de data aceasta mai energetica si mai senzuala, combinand note acvatice intense cu un cocktail proaspat de citrice si mirodenii dulci. Inima florala de trandafir si ienibahar se topeste intr-o baza durabila de lemn pretios si piele fina.

Brand: Paco Rabanne
Colectie: 1 MILLION COLOGNE 75ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Paco Rabanne dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Paco Rabanne online.

Daca iti doresti un parfum Paco Rabanne rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta 1 MILLION COLOGNE 75ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Paco Rabanne 1 MILLION COLOGNE 75ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: