Apa de Toaleta Prada L'HOMME L'EAU 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Prada L’HOMME L’EAU 100ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Prada este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Prada L’HOMME L’EAU 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Prada
Id Produs: PPAETPRAD1278191

Prada L’homme L’eau este un parfum pentru bărbați îndrăzneți și curajoși. Lemnul de santal oferă caldură, în timp ce irisul și ambra adaugă un strop de sensibilitate parfumului. Însă aromele predominante ce carcterizează bărbatul puternic și încrezător sunt notele pudrate și ghimbirul înțepător. Uleiul de neroli provine din florile de portocal și este folosit pentru a adăuga finețe și siaj parfumului.

Brand: Prada
Colectie: L’HOMME L’EAU 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Prada dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Prada online.

Daca iti doresti un parfum Prada rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta L’HOMME L’EAU 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Prada L’HOMME L’EAU 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: