Apa de Toaleta Ralph Lauren POLO BLACK 125ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Ralph Lauren POLO BLACK 125ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Ralph Lauren este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Ralph Lauren POLO BLACK 125ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Ralph Lauren
Id Produs: PPAETRALP37032760

Polo Black, lansat in 2005, a aparut ca o noua expresie a lifestyle-ului Polo. Parfumul fiind dedicat in exclusivitate barbatului urban, modern, ancorat in viata de zi cu zi, creand in jurul acestuia o aura misterioasa si seducatoare, invaluindu-l intr-un mix de esente de salvie, tonka, paciuli, mango, santal, tangerine si lamaie, transformandu-l in barbatul iconic, reprezentativ pentru inceputul secolului 21. Polo Black este mai mult decat un parfum, este o declaratie a barbatului contemporan.

Brand: Ralph Lauren
Colectie: POLO BLACK 125ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Ralph Lauren dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Ralph Lauren online.

Daca iti doresti un parfum Ralph Lauren rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta POLO BLACK 125ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Ralph Lauren POLO BLACK 125ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: