Apa de Toaleta Ralph Lauren POLO ULTRA BLUE 125ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Ralph Lauren POLO ULTRA BLUE 125ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Ralph Lauren este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Ralph Lauren POLO ULTRA BLUE 125ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Ralph Lauren
Id Produs: PPAETRALP1295112

Ralph Lauren Polo Blue este un clasic minunat al casei Ralph Lauren, un parfum din clasa aromatic – fougere care reprezinta toate lucrurile impresionante de culoare albastra: intinsa mare, cerul azur, prospetimea unei brize de aer in dimineata unei zile care abia a inceput. Noul Ultra Blue este inspirat de imensitatea oceanului si forta sa pura, exprimata in note puternic acvatice, precum si de lamaie, cedru, ambertonic, mosc si o baza adanca, lemnoasa.

Brand: Ralph Lauren
Colectie: POLO ULTRA BLUE 125ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Ralph Lauren dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Ralph Lauren online.

Daca iti doresti un parfum Ralph Lauren rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta POLO ULTRA BLUE 125ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Ralph Lauren POLO ULTRA BLUE 125ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: