Apa de Toaleta Salvatore Ferragamo AMO FERRAGAMO FLOWERFUL 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Salvatore Ferragamo AMO FERRAGAMO FLOWERFUL 100ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Salvatore Ferragamo este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Salvatore Ferragamo AMO FERRAGAMO FLOWERFUL 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Salvatore Ferragamo
Id Produs: PPASFER1359284

Bucuria de a trăi este perfect surprinsă în noul parfum Amo Ferragamo Flowerful. Acesta se deschide cu un cocktail de campari căruia îi sunt adăugate coacăze negre și yuzu, în timp aromele inimii te duc într-o călătorie gingașă printre iasomie, bujori și flori de prun. Notele de bază lemnoase adaugă un accent mistic împreună cu moscul și orhideea. Simte energia strălucitoare a incredibilului Amo Ferragamo Flowerful!

Brand: Salvatore Ferragamo
Colectie: AMO FERRAGAMO FLOWERFUL 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Salvatore Ferragamo dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Salvatore Ferragamo online.

Daca iti doresti un parfum Salvatore Ferragamo rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta AMO FERRAGAMO FLOWERFUL 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Salvatore Ferragamo AMO FERRAGAMO FLOWERFUL 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: