Apa de Toaleta Salvatore Ferragamo SIGNORINA ELEGANZA 50 ML 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Salvatore Ferragamo SIGNORINA ELEGANZA 50 ML 50ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Salvatore Ferragamo este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Salvatore Ferragamo SIGNORINA ELEGANZA 50 ML 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Salvatore Ferragamo
Id Produs: PPAETSFER1069144

O aroma luxurianta destinata femeilor elegante si pline de gratie, care cred ca rafinamentul este cea mai puternica arma a seductiei. Parfumul se deschide cu note proaspete de grapefruit si pere, imbratisand apoi o inima de migdale si petale de osmanthus, cu accente persistente de patchouli si piele alba.

Brand: Salvatore Ferragamo
Colectie: SIGNORINA ELEGANZA 50 ML 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Salvatore Ferragamo dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Salvatore Ferragamo online.

Daca iti doresti un parfum Salvatore Ferragamo rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta SIGNORINA ELEGANZA 50 ML 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Salvatore Ferragamo SIGNORINA ELEGANZA 50 ML 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: