Apa de Toaleta Salvatore Ferragamo UOMO 100 ML 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Salvatore Ferragamo UOMO 100 ML 100ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Salvatore Ferragamo este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Salvatore Ferragamo UOMO 100 ML 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Salvatore Ferragamo
Id Produs: PPAETSFER1196636

O Apa de Toaleta care te reprezinta si declanseaza un sentiment familiar inca de la prima pulverizare, Salvatore Ferragamo Uomo este un mix de arome proaspete, florale si calde. Parfumul se deschide cu note de bergamota si piper, are o inima din floare de portocal si acorduri dulci, iar baza din esente lemnoase si boabe de tonka imblanzeste compozitia sofisticata.

Brand: Salvatore Ferragamo
Colectie: UOMO 100 ML 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Salvatore Ferragamo dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Salvatore Ferragamo online.

Daca iti doresti un parfum Salvatore Ferragamo rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta UOMO 100 ML 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Salvatore Ferragamo UOMO 100 ML 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: