Apa de Toaleta Shakira DANCE SHAKIRA 80ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Shakira DANCE SHAKIRA 80ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Shakira este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Shakira DANCE SHAKIRA 80ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Shakira
Id Produs: PPAETSHAK1259535

Atunci când numele Shakirei este menționat toată atenția se îndreaptă către acesta. Cântăreața columbiană face un spectacol minunat atunci când este pe scenă fermecând publicul cu energia și senzualitatea sa. Tocmai aceste aspecte au fost traspuse în noul său parfum, Dance. Sticla întruchipează un trup feminin unduit care te îndeamnă la dans. Notele lemnoase de bază combinate cu caramelul și vanilia completează perfect acordurile florale mijlocii. Notele de vârf sunt fructate, preponderent citrice și intensifică atmosfera pe care acest parfum o transmite. Un singur spray și te vei transpune pe scenă în lumina reflectoarelor!

Brand: Shakira
Colectie: DANCE SHAKIRA 80ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Shakira dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Shakira online.

Daca iti doresti un parfum Shakira rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta DANCE SHAKIRA 80ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Shakira DANCE SHAKIRA 80ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: