Apa de Toaleta Valentino DONNA ROSA VERDE EDT 125ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Valentino DONNA ROSA VERDE EDT 125ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Valentino este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Valentino DONNA ROSA VERDE EDT 125ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Valentino
Id Produs: PPAEPVALE1304131

Valentino Donna Rosa Verde este noul parfum al casei Valentino, o explozie de prospetime surprinsa de ingrediente neasteptate: gimbir cu ceai mate, bergamota si magnolie, ulei esential de petitgrain din Paraguay si nalba, sprijinite pe o baza de lemn akigala. Luminos si in acelasi timp usor misterios, Valentino Donna Rosa Verde este un parfum care nu mai are nevoie de alte introduceri.

Brand: Valentino
Colectie: DONNA ROSA VERDE EDT 125ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Valentino dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Valentino online.

Daca iti doresti un parfum Valentino rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta DONNA ROSA VERDE EDT 125ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Valentino DONNA ROSA VERDE EDT 125ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: