Apa de Toaleta Valentino UOMO 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Valentino UOMO 50ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Valentino este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Valentino UOMO 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Valentino
Id Produs: PPAETVALE1063715

Un parfum dedicat barbatilor care iubesc stilul clasic casual, Uomo a fost creat in stransa legatura cu noua colectie de moda Valentino. Te bucuri astfel de un parfum fashionable, cu o compozitie piramidala clasica ce imbina note de bergamota si mirt la varf, boabe de cafea prajite la mijloc, piele si cedru la baza. Putin floral, putin citric, putin lemnos, dar intens masculin fara indoiala, acest parfum te atrage intotdeauna in capcana lui aromatica imbietoare!

Brand: Valentino
Colectie: UOMO 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Valentino dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Valentino online.

Daca iti doresti un parfum Valentino rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta UOMO 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Valentino UOMO 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: