Apa de Toaleta Vera Wang PRINCESS 50 ML 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Vera Wang PRINCESS 50 ML 50ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Vera Wang este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Vera Wang PRINCESS 50 ML 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Vera Wang
Id Produs: PPAETWANG874453

Imbratiseaza feminitatea, aerul tineresc, jucaus si magic purtand parfumul Verei Wang, Princess. Amestecul vibrant de nufar, mar si mandarina se linistesc pe o inima de guava exotica si tuberoza condimentata cu un strop de ciocolata. Sticla in forma de inima liliachie dezvaluie o baza echilibrata de vanilie, ambra si esente lemnoase. Inspiratia din lumea modei schiteaza un parfum floral, citrat si exuberant.

Brand: Vera Wang
Colectie: PRINCESS 50 ML 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Vera Wang dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Vera Wang online.

Daca iti doresti un parfum Vera Wang rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta PRINCESS 50 ML 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Vera Wang PRINCESS 50 ML 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: