Apa de Toaleta Versace BRIGHT CRYSTAL 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Versace BRIGHT CRYSTAL 50ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Versace este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Versace BRIGHT CRYSTAL 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Versace
Id Produs: PPAETVERS818539

Pregateste-te pentru o atingere fina de cristal, o mangaiere de arome atat de subtile si de luminoase incat intreaga zi va fi un rasfat continuu pentru pielea ta. Bright Crystal este atat de luminos precum ii este numele si cald precum o dimineata de vara. Inveleste-te intr-o aura de stralucire si feminitate si imprastie cu incredere zambetele pe care notele seducatoare de yuzu, rodie, nuferi si bujori ti le astern inevitabil pe chip.

Brand: Versace
Colectie: BRIGHT CRYSTAL 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Versace dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Versace online.

Daca iti doresti un parfum Versace rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta BRIGHT CRYSTAL 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Versace BRIGHT CRYSTAL 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: