Apa de Toaleta Victoria's Secret BOMBSHELL SEDUCTION 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Victoria’s Secret BOMBSHELL SEDUCTION 100ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Victoria’s Secret este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Victoria’s Secret BOMBSHELL SEDUCTION 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Victoria’s Secret
Id Produs: PPAEPVICT1318301

Victoria’s Secret Bombshell Seduction este definiția gingășiei și delicateței. Aromele florale de tuberoză și salvie se împletesc perfect cu cea de mosc creând o senzație de calm și pace. Dacă îți dorești un parfum feminin care să cucerească și încânte pe toată lumea din jurul tău, atunci Victoria’s Secret Bombshell Seduction este alegerea ideală!

Brand: Victoria’s Secret
Colectie: BOMBSHELL SEDUCTION 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Victoria’s Secret dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Victoria’s Secret online.

Daca iti doresti un parfum Victoria’s Secret rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta BOMBSHELL SEDUCTION 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Victoria’s Secret BOMBSHELL SEDUCTION 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: