Balsam de Buze Givenchy LE ROSE PERFECTO LIP BALM 202 2.2gr cu comanda online

Buzele tale au nevoie de rasfat cu un Balsam de Buze Givenchy LE ROSE PERFECTO LIP BALM 202 2.2gr, pe care il poti achizitiona la un pret excelent. Alege un Balsam de Buze Givenchy bun ce ofera atat culoare, cat si hidratare.

VEZI PRET

Caracteristici Balsam de Buze Givenchy LE ROSE PERFECTO LIP BALM 202 2.2gr cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Balsam de Buze Givenchy
Id Produs: PMKGIVE1362118

Le Rose Perfecto este cel mai luxuriant balsam de buze pe care îl poți avea. În consacratul și rafinatul stil Givenchy, ambalajul balsamului de buze este decorat cu piele ecologică roz pentru reprezentarea finețea produsului. Acesta este îmbogățit cu unt de shea pentru o hidratare intensă, dar vei fi uimită și de culorile extraordinare precum cele ale rujurilor.

Brand: Givenchy
Colectie: LE ROSE PERFECTO LIP BALM 202 2.2gr

Opteaza pentru un Balsam de Buze Givenchy rezistent la transfer menit sa hidrateze si sa infrumuseteze aspectul buzelor tale. Achizitioneaza Balsam de Buze Givenchy online si ai certitudinea ca vei arata impecabil.

Un Balsam de Buze profesional de la Givenchy este ideal pentru a da o nota distincta machiajului, fie el de zi sau de seara. Alege produsul LE ROSE PERFECTO LIP BALM 202 2.2gr si aplica-l in straturi subtiri pana la obtinerea efectului dorit si esti gata sa iesi din casa.

Alege sa cumperi online Balsam de Buze Givenchy LE ROSE PERFECTO LIP BALM 202 2.2gr la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: