Contur de Buze Givenchy LIP LINER 2 G LIP NUDE 12 cu comanda online

Buzele tale simt nevoia sa fie rasfatate cu un Contur de Buze Givenchy LIP LINER 2 G LIP NUDE 12 de calitate, pe care il poti achizitiona la un pret excelent. Un Contur de Buze Givenchy bun cu aspect frumos si delicat cu buzele este alegerea potivita indiferent de ocazie sau eveniment.

VEZI PRET

Caracteristici Contur de Buze Givenchy LIP LINER 2 G LIP NUDE 12 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Contur de Buze Givenchy
Id Produs: PLILPGIVE511345

Imaginati-va, doamnelor, ca buzele voastre pot deveni, cu doar cateva linii si miscari, exact ceea ce v-ati dorit dintotdeauna sa fie. Imaginati-va ca sunt pline, voluptoase, clar conturate si atat de sexy ca schimba definitia acestui cuvant. Ei bine, totul poate deveni realitate cu ajutorul acestui creion contur de buze de la Givenchy, un magician al buzelor seducatoare si al senzatiilor tari. Va puteti baza fara rezerve pe liniile ferme, dar si pe calitatile lui, intarite de Vitamina E, in a proteja pielea si a o hidrata. Givenchy Lip Liner vine in sapte nuante splendide care se potrivesc perfect cu culorile rujului Rouge Interdit. Ascutitoarea e inclusa!

Brand: Givenchy
Colectie: LIP LINER 2 G LIP NUDE 12

In functie de necesitate poti opta pentru un Contur de Buze Givenchy rezistent la transfer sau unul cu textura cremoasa menit sa hidrateze si sa infrumuseteze aspectul buzelor tale. Rujul este acel accesoriu de care nici o femeie nu se poate lipsi, asadar opteaza pentru un Contur de Buze Givenchy ultrarezistent care nu doar ca poate sa ofere culoare buzelor tale ci si feminitate.

Un Contur de Buze Givenchy profesional ce da volum buzelor este potrivit pentru a da o nota distincta machiajului, fie el de zi sau de seara. Achizitioneaza produsul LIP LINER 2 G LIP NUDE 12 si aplica-l in straturi subtiri pana ce vei obtine acel efect pe care ti-l doresti.

Alege sa cumperi online Contur de Buze Givenchy LIP LINER 2 G LIP NUDE 12 la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: