Contur ochi Clinique SKINNY STICK 6 G Black Sliver 2 cu comanda online

Obtine un machiaj perfect cu un Contur ochi Clinique SKINNY STICK 6 G Black Sliver 2 de calitate. Subliniaza intregul look folosind acest Contur ochi Clinique profesional menit sa iti imbunatateasca vizibil intregul look.

VEZI PRET

Caracteristici Contur ochi Clinique SKINNY STICK 6 G Black Sliver 2 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Contur ochi Clinique
Id Produs: PEMEPCLIN1144170

Creionul contur pentru ochi Clinique Skinny Stick este construit ultra-subtire pentru a putea contura ochiul cat mai aproape de gene, dar suficient de rezistent pentru a oferi inalta precizie de fiecare data cand este folosit. Formula rezistenta si intens pigmentata confera un contur uniform care se mentine pe tot parcursul zilei. Acest creion se muleaza perfect pe linia ochilor tai si adauga profunzime privirii, fie ca alegi sa il folosesti la un machiaj de zi sau la unul de seara.

Brand: Clinique
Colectie: SKINNY STICK 6 G Black Sliver 2

Nelipsit din trusa de machiaj al niciunei doamne sau domnisoare ce isi doreste un look deosebit acest Contur ochi Clinique rezistent este potrivit chiar si pentru ochii sensibili. Cumpara Contur ochi Clinique online si accentueaza-ti privirea ori de cate ori simti nevoia.

Un Contur ochi Clinique de calitate hipoalergenic ce confera un efect dramatic este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un look feminin. Alege sa cumperi Contur ochi Clinique SKINNY STICK 6 G Black Sliver 2 la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: