Contur ochi Givenchy DISTURBIA EYELINER 1 1.5ml cu comanda online

Obtine un machiaj perfect cu un Contur ochi Givenchy DISTURBIA EYELINER 1 1.5ml de calitate. Subliniaza intregul look folosind acest Contur ochi Givenchy profesional menit sa iti imbunatateasca vizibil intregul look.

VEZI PRET

Caracteristici Contur ochi Givenchy DISTURBIA EYELINER 1 1.5ml cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Contur ochi Givenchy
Id Produs: PMKGIVE1376865

Givenchy te salvează și te ajută să obții un machiaj de invidiat. Conturează-ți ochii cu noul tuș Disturbia pentru a adauga intensitate și misteriozitate look-ului tău. Formula sa intens pigmentată permite aplicarea deasupra oricărui fard de ochi, iar o dată uscată aceasta devine rezistentă la apă.

Brand: Givenchy
Colectie: DISTURBIA EYELINER 1 1.5ml

Nelipsit din trusa de machiaj al niciunei doamne sau domnisoare ce isi doreste un look deosebit acest Contur ochi Givenchy rezistent este potrivit chiar si pentru ochii sensibili. Cumpara Contur ochi Givenchy online si accentueaza-ti privirea ori de cate ori simti nevoia.

Un Contur ochi Givenchy de calitate hipoalergenic ce confera un efect dramatic este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un look feminin. Alege sa cumperi Contur ochi Givenchy DISTURBIA EYELINER 1 1.5ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: