Contur ochi Givenchy KHOL COUTURE WATERPROOF 0.3 G JADE 5 cu comanda online

Obtine un machiaj perfect cu un Contur ochi Givenchy KHOL COUTURE WATERPROOF 0.3 G JADE 5 de calitate. Subliniaza intregul look folosind acest Contur ochi Givenchy profesional menit sa iti imbunatateasca vizibil intregul look.

VEZI PRET

Caracteristici Contur ochi Givenchy KHOL COUTURE WATERPROOF 0.3 G JADE 5 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Contur ochi Givenchy
Id Produs: PEMEPGIVE1185149

Givenchy te inspira si iti pune la dispozitie instrumentele necesare pentru ca tu sa iti conturezi ochii, sa ii pui in evidenta si sa ii machiezi asa cum iti doresti. Creionul retractabil Kohl Couture Waterproof are un design elegant si contine in formula sa pigmenti intensi pentru ca fiecare aplicare sa isi atinga scopul, fie ca iti doresti un machiaj lejer pentru zi sau un look extravagant pentru seara. Usor de folosit, textura acestuia aluneca pe piele fara efort si aplica o culoare vibranta, de invidiat.

Brand: Givenchy
Colectie: KHOL COUTURE WATERPROOF 0.3 G JADE 5

Nelipsit din trusa de machiaj al niciunei doamne sau domnisoare ce isi doreste un look deosebit acest Contur ochi Givenchy rezistent este potrivit chiar si pentru ochii sensibili. Cumpara Contur ochi Givenchy online si accentueaza-ti privirea ori de cate ori simti nevoia.

Un Contur ochi Givenchy de calitate hipoalergenic ce confera un efect dramatic este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un look feminin. Alege sa cumperi Contur ochi Givenchy KHOL COUTURE WATERPROOF 0.3 G JADE 5 la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: