Contur ochi Givenchy LINER COUTURE cu comanda online

Obtine un machiaj perfect cu un Contur ochi Givenchy LINER COUTURE de calitate. Subliniaza intregul look folosind acest Contur ochi Givenchy profesional menit sa iti imbunatateasca vizibil intregul look.

VEZI PRET

Caracteristici Contur ochi Givenchy LINER COUTURE cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Contur ochi Givenchy
Id Produs: PEMELGIVE1081931

Ca un aliat esential al unei priviri seducatoare, Givenchy Liner Couture iti imbraca pleoapele cu suprema sofisticare in haina faimei si a luxului. Fie ca iti doresti o urma subtila de-a lungul liniei genelor sau o linie mai intensa, de seara, varful pensulei profesionale nu va da gres niciodata. Bogata in pigmenti de culoare ultra-saturati, formula sa densa si intensa nu te va dezamagi niciodata, chiar si dupa multe ore petrecute pe pleoapele tale.

Brand: Givenchy
Colectie: LINER COUTURE

Nelipsit din trusa de machiaj al niciunei doamne sau domnisoare ce isi doreste un look deosebit acest Contur ochi Givenchy rezistent este potrivit chiar si pentru ochii sensibili. Cumpara Contur ochi Givenchy online si accentueaza-ti privirea ori de cate ori simti nevoia.

Un Contur ochi Givenchy de calitate hipoalergenic ce confera un efect dramatic este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un look feminin. Alege sa cumperi Contur ochi Givenchy LINER COUTURE la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: