Contur ochi Givenchy PHENOMEN EYES LINER 1 3ml cu comanda online

Obtine un machiaj perfect cu un Contur ochi Givenchy PHENOMEN EYES LINER 1 3ml de calitate. Subliniaza intregul look folosind acest Contur ochi Givenchy profesional menit sa iti imbunatateasca vizibil intregul look.

VEZI PRET

Caracteristici Contur ochi Givenchy PHENOMEN EYES LINER 1 3ml cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Contur ochi Givenchy
Id Produs: PMKGIVE1376869

Creativitatea nu are limite, iar Givenchy vine în sprijinul imaginației tale prin intermediul noului tuș de ochi Phenomen’Eyes Liner. Într-o gamă variată de culori incredibile, tușul are un aspect strălucitor perlat, iar pensula subțire ajută la aplicarea precisă a acestuia. Creează look-uri inedite care rezistă până la 24 de ore cu noile tușuri Givenchy Phenomen’Eyes!

Brand: Givenchy
Colectie: PHENOMEN EYES LINER 1 3ml

Nelipsit din trusa de machiaj al niciunei doamne sau domnisoare ce isi doreste un look deosebit acest Contur ochi Givenchy rezistent este potrivit chiar si pentru ochii sensibili. Cumpara Contur ochi Givenchy online si accentueaza-ti privirea ori de cate ori simti nevoia.

Un Contur ochi Givenchy de calitate hipoalergenic ce confera un efect dramatic este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un look feminin. Alege sa cumperi Contur ochi Givenchy PHENOMEN EYES LINER 1 3ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: