Contur ochi Guerlain EYELINER 1 ML cu comanda online

Obtine un machiaj perfect cu un Contur ochi Guerlain EYELINER 1 ML de calitate. Subliniaza intregul look folosind acest Contur ochi Guerlain profesional menit sa iti imbunatateasca vizibil intregul look.

VEZI PRET

Caracteristici Contur ochi Guerlain EYELINER 1 ML cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Contur ochi Guerlain
Id Produs: PEMELGUER516450

Aplicare fara cusur de la cea mai fina si eleganta linie, pana la cea mai intensa si seducatoare. Tusul Guerlain are toate caracteristicile unui instrument de caligrafie de cea mai mare precizie. Pensula extraordinar de fina aluneca pe pleoapa, lasand in urma ei un contur impecabil si o privire seducatoare.

Brand: Guerlain
Colectie: EYELINER 1 ML

Nelipsit din trusa de machiaj al niciunei doamne sau domnisoare ce isi doreste un look deosebit acest Contur ochi Guerlain rezistent este potrivit chiar si pentru ochii sensibili. Cumpara Contur ochi Guerlain online si accentueaza-ti privirea ori de cate ori simti nevoia.

Un Contur ochi Guerlain de calitate hipoalergenic ce confera un efect dramatic este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un look feminin. Alege sa cumperi Contur ochi Guerlain EYELINER 1 ML la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: