Contur ochi Lancôme LE CRAYON KHÔL 1.8 G Brun 3 cu comanda online

Obtine un machiaj perfect cu un Contur ochi Lancôme LE CRAYON KHÔL 1.8 G Brun 3 de calitate. Subliniaza intregul look folosind acest Contur ochi Lancôme profesional menit sa iti imbunatateasca vizibil intregul look.

VEZI PRET

Caracteristici Contur ochi Lancôme LE CRAYON KHÔL 1.8 G Brun 3 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Contur ochi Lancôme
Id Produs: PEMEPLANC05836280

Unul dintre cele mai iscusite creioane create de Lancôme, un produs bine definit, cu textura cremoasa si care abia asteapta sa arate ce poate o data ce este plimbat de-a lungul ochilor, intr-o calatorie la finalul careia schimbarile sunt mai mult decat evidente si demne de aplauze. Ochii vor fi mai conturati, privirea marita si misterioasa, iar pleoapele vor bate seducator. Lancôme Crayon Khôl nu trebuie sa va lipseasca din trusa!

Brand: Lancôme
Colectie: LE CRAYON KHÔL 1.8 G Brun 3

Nelipsit din trusa de machiaj al niciunei doamne sau domnisoare ce isi doreste un look deosebit acest Contur ochi Lancôme rezistent este potrivit chiar si pentru ochii sensibili. Cumpara Contur ochi Lancôme online si accentueaza-ti privirea ori de cate ori simti nevoia.

Un Contur ochi Lancôme de calitate hipoalergenic ce confera un efect dramatic este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un look feminin. Alege sa cumperi Contur ochi Lancôme LE CRAYON KHÔL 1.8 G Brun 3 la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: