Contur ochi L'Oreal SUPERLINER SMOKISSIME 10 ML Taupe Smoke 101 cu comanda online

Obtine un machiaj perfect cu un Contur ochi L’Oreal SUPERLINER SMOKISSIME 10 ML Taupe Smoke 101 de calitate. Subliniaza intregul look folosind acest Contur ochi L’Oreal profesional menit sa iti imbunatateasca vizibil intregul look.

VEZI PRET

Caracteristici Contur ochi L’Oreal SUPERLINER SMOKISSIME 10 ML Taupe Smoke 101 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Contur ochi L’Oreal
Id Produs: PEMELLORE1120866

Expertii in arta machiajului stiu ca secretul unui make-up smoky sta in jocul umbrelor pe care le aplici pe pleoape. Acest lucru este mai la indemana ca oricand cu L’Oreal Superliner Smokissime, prima pudra si liner, in acelasi ambalaj. Contureaza ochii sau joaca-te cu umbre cu aplicatorul burete al Smokissime si ofera-ti un machiaj ce rezista pana la 14 ore, nu se intinde, nu se strange si pastreaza acel aspect de make-up proaspat intreaga zi.

Brand: L’Oreal
Colectie: SUPERLINER SMOKISSIME 10 ML Taupe Smoke 101

Nelipsit din trusa de machiaj al niciunei doamne sau domnisoare ce isi doreste un look deosebit acest Contur ochi L’Oreal rezistent este potrivit chiar si pentru ochii sensibili. Cumpara Contur ochi L’Oreal online si accentueaza-ti privirea ori de cate ori simti nevoia.

Un Contur ochi L’Oreal de calitate hipoalergenic ce confera un efect dramatic este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un look feminin. Alege sa cumperi Contur ochi L’Oreal SUPERLINER SMOKISSIME 10 ML Taupe Smoke 101 la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: