Contur ochi Shiseido SMOOTHING EYELINER PENCIL 6 ML Black Bk 901 cu comanda online

Obtine un machiaj perfect cu un Contur ochi Shiseido SMOOTHING EYELINER PENCIL 6 ML Black Bk 901 de calitate. Subliniaza intregul look folosind acest Contur ochi Shiseido profesional menit sa iti imbunatateasca vizibil intregul look.

VEZI PRET

Caracteristici Contur ochi Shiseido SMOOTHING EYELINER PENCIL 6 ML Black Bk 901 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Contur ochi Shiseido
Id Produs: PEMELSHIS220023

Un creion contur pentru ochi care aluneca usor pe pleoapa si rezista intreaga zi. Shiseido Smoothing Eyeliner Pencil isi mentine aspectul de machiaj proaspat facut fara sa se adune sau sa se stearga. Aplicatorul cu buretel permite intinderea facila a culorii. Nuanta e bogata, intens pigmentata si durabila. Obtii efectul dorit dupa o singura linie trasata!

Brand: Shiseido
Colectie: SMOOTHING EYELINER PENCIL 6 ML Black Bk 901

Nelipsit din trusa de machiaj al niciunei doamne sau domnisoare ce isi doreste un look deosebit acest Contur ochi Shiseido rezistent este potrivit chiar si pentru ochii sensibili. Cumpara Contur ochi Shiseido online si accentueaza-ti privirea ori de cate ori simti nevoia.

Un Contur ochi Shiseido de calitate hipoalergenic ce confera un efect dramatic este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un look feminin. Alege sa cumperi Contur ochi Shiseido SMOOTHING EYELINER PENCIL 6 ML Black Bk 901 la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: