Contur ochi Yves Saint Laurent EYELINER SHOCKING 1 ML DEEP BLUE 3 cu comanda online

Obtine un machiaj perfect cu un Contur ochi Yves Saint Laurent EYELINER SHOCKING 1 ML DEEP BLUE 3 de calitate. Subliniaza intregul look folosind acest Contur ochi Yves Saint Laurent profesional menit sa iti imbunatateasca vizibil intregul look.

VEZI PRET

Caracteristici Contur ochi Yves Saint Laurent EYELINER SHOCKING 1 ML DEEP BLUE 3 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Contur ochi Yves Saint Laurent
Id Produs: PEMELYSLA1139212

Obtine un look seducator dintr-o singura miscare cu Eyeliner Shocking de la Yves Saint Laurent. Pensula flexibila asigura o aplicare precisa, caci iti asterne cantitatea ideala de produs pe pleoape pentru un rezultat impecabil. Formula imbogatita cu pigmenti intensi de culoare, pe baza de apa, aluneca pe pleoapa fara efort si intensifica efectul dramatic al tusului, care te transforma instantaneu intr-o „femme fatale”, efect ce dureaza pana la 12 ore.

Brand: Yves Saint Laurent
Colectie: EYELINER SHOCKING 1 ML DEEP BLUE 3

Nelipsit din trusa de machiaj al niciunei doamne sau domnisoare ce isi doreste un look deosebit acest Contur ochi Yves Saint Laurent rezistent este potrivit chiar si pentru ochii sensibili. Cumpara Contur ochi Yves Saint Laurent online si accentueaza-ti privirea ori de cate ori simti nevoia.

Un Contur ochi Yves Saint Laurent de calitate hipoalergenic ce confera un efect dramatic este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un look feminin. Alege sa cumperi Contur ochi Yves Saint Laurent EYELINER SHOCKING 1 ML DEEP BLUE 3 la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: