Contur sprancene Dior DIORSHOW BROW STYLER 002 0.09 Grame cu comanda online

Obtine un machiaj perfect cu un Contur sprancene Dior DIORSHOW BROW STYLER 002 0.09 Grame de calitate. Subliniaza intregul look folosind acest Contur sprancene Dior profesional menit sa iti imbunatateasca vizibil intregul look.

VEZI PRET

Caracteristici Contur sprancene Dior DIORSHOW BROW STYLER 002 0.09 Grame cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Contur sprancene Dior
Id Produs: PEMEPDIOR1132794

Diorshow Brow Styler este revolutia in machiaj pe care sprancenele tale nu trebuie sa o rateze. Creionul este subtire si usor si se deschide prin rasucire pentru a desface varful rezistent ce nu are nevoie de ascutire. Fiind retractabil, creionul se pastreaza curat si protejat in geanta ta. Culoarea acestuia este naturala, se potriveste inedit pe piele si conturareaza sprancenele pentru a le da forma perfecta.

Brand: Dior
Colectie: DIORSHOW BROW STYLER 002 0.09 Grame

Nelipsit din trusa de machiaj al niciunei doamne sau domnisoare ce isi doreste un look deosebit acest Contur sprancene Dior rezistent este potrivit chiar si pentru ochii sensibili. Cumpara Contur sprancene Dior online si accentueaza-ti privirea ori de cate ori simti nevoia.

Un Contur sprancene Dior de calitate hipoalergenic ce confera un efect dramatic este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un look feminin. Alege sa cumperi Contur sprancene Dior DIORSHOW BROW STYLER 002 0.09 Grame la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: