Contur sprancene Estée Lauder DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE BROW LIFT DUO 0.9 ML Soft Brown 3 cu comanda online

Obtine un machiaj perfect cu un Contur sprancene Estée Lauder DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE BROW LIFT DUO 0.9 ML Soft Brown 3 de calitate. Subliniaza intregul look folosind acest Contur sprancene Estée Lauder profesional menit sa iti imbunatateasca vizibil intregul look.

VEZI PRET

Caracteristici Contur sprancene Estée Lauder DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE BROW LIFT DUO 0.9 ML Soft Brown 3 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Contur sprancene Estée Lauder
Id Produs: PFOFOELAU1066702

Vei fi impresionata sa afli pe pielea ta cat de durabil este acest creion pentru sprancene si cat de usor se aplica. Cu ajutorul creionului Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place conturezi, umpli si definesti sprancenele pentru a le oferi un efect de lifting ce rezista pana la 12 ore. Creionul are la un capat iluminatorul care da stralucire si efect de ridicare a arcadei, iar la celalalt capat culoarea pentru definirea si umplerea sprancenelor. Ambele capete sunt retractabile, asadar nu este nevoie sa le ascuti niciodata.

Brand: Estée Lauder
Colectie: DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE BROW LIFT DUO 0.9 ML Soft Brown 3

Nelipsit din trusa de machiaj al niciunei doamne sau domnisoare ce isi doreste un look deosebit acest Contur sprancene Estée Lauder rezistent este potrivit chiar si pentru ochii sensibili. Cumpara Contur sprancene Estée Lauder online si accentueaza-ti privirea ori de cate ori simti nevoia.

Un Contur sprancene Estée Lauder de calitate hipoalergenic ce confera un efect dramatic este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un look feminin. Alege sa cumperi Contur sprancene Estée Lauder DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE BROW LIFT DUO 0.9 ML Soft Brown 3 la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: