Contur sprancene Lancôme SOURCILS STYLER EYE BROW MASCARA 5 ML Transparent cu comanda online

Obtine un machiaj perfect cu un Contur sprancene Lancôme SOURCILS STYLER EYE BROW MASCARA 5 ML Transparent de calitate. Subliniaza intregul look folosind acest Contur sprancene Lancôme profesional menit sa iti imbunatateasca vizibil intregul look.

VEZI PRET

Caracteristici Contur sprancene Lancôme SOURCILS STYLER EYE BROW MASCARA 5 ML Transparent cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Contur sprancene Lancôme
Id Produs: PEMMALANC1197522

Lancôme Sourcils Styler Eye Brow Mascara este un produs revolutionar pentru aranjarea si machierea sprancenelor. Pensula cu peri de dimensiuni variate are o forma bombata ce ajuta captarea, pieptanarea si colorarea chiar si celor mai rebele fire din sprancene. Pigmentii din formula acestui produs se adapteaza la culoarea firelor de par astfel incat tu sa obtii un look fabulos si natural, care rezista pana la 14 ore.

Brand: Lancôme
Colectie: SOURCILS STYLER EYE BROW MASCARA 5 ML Transparent

Nelipsit din trusa de machiaj al niciunei doamne sau domnisoare ce isi doreste un look deosebit acest Contur sprancene Lancôme rezistent este potrivit chiar si pentru ochii sensibili. Cumpara Contur sprancene Lancôme online si accentueaza-ti privirea ori de cate ori simti nevoia.

Un Contur sprancene Lancôme de calitate hipoalergenic ce confera un efect dramatic este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un look feminin. Alege sa cumperi Contur sprancene Lancôme SOURCILS STYLER EYE BROW MASCARA 5 ML Transparent la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: