Crema antirid Estée Lauder DAY WEAR MULTI-PROTECTION ANTI-OXIDANT 24H - MOISTURE CREME SPF 15 50ml cu comanda online

Achizitioneaza o Crema antirid Estée Lauder DAY WEAR MULTI-PROTECTION ANTI-OXIDANT 24H – MOISTURE CREME SPF 15 50ml online de calitate daca iti doresti sa ai un ten curat, hidratat si sanatos, fara riduri sau imperfectiuni. O Crema antirid Estée Lauder profesionala pentru tenul tau este cea mai potrivita alegere pentru o ingrijire ca la carte in fiecare zi.

VEZI PRET

Caracteristici Crema antirid Estée Lauder DAY WEAR MULTI-PROTECTION ANTI-OXIDANT 24H – MOISTURE CREME SPF 15 50ml cu comanda online

Categorie: Ingrijirea pielii
Subcategorie: Crema antirid Estée Lauder
Id Produs: PSKATELAU493038

O crema care lasa chiar si pe cea mai uscata piele o senzatie placuta, de catifelare! Bucura-te de cel mai eficient produs de ingrijire anti-oxidant folosit pana acum. Crema Estee Lauder Daywear Anti Oxidant ajuta la protectia pielii datorita factorului de proctie solara 15, reducand vizibil primele semne ale imbatranirii, cum ar fi liniile fine si cele datorate deshidratarii. Tenul este mai neted, mai proaspat si capata un aspect mai sanatos imediat dupa aplicare.

Brand: Estée Lauder
Colectie: DAY WEAR MULTI-PROTECTION ANTI-OXIDANT 24H – MOISTURE CREME SPF 15 50ml

Un ten frumos si sanatos, cu aspect mereu tanar este ceea ce fiecare dintre noi isi doreste, iar cu o Crema antirid Estée Lauder foarte buna, fie ea cu factor de protectie solara ori cu diverse vitamine, poti obtine acest lucru. Cumpara Crema antirid Estée Lauder online ce se potriveste tipului tau de piele: uscata, grasa, acneica, sensibila sau mixta.

O Crema antirid Estée Lauder profesionala este primul pas pe care trebuie sa il aplici atunci cand iti doresti un machiaj luminos, precum cel pe care il au vedetele de cinema. Alege sa cumperi Crema antirid Estée Lauder DAY WEAR MULTI-PROTECTION ANTI-OXIDANT 24H – MOISTURE CREME SPF 15 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: