Crema de Fata Nuxe RÊVE DE MIEL MELTING HONEY BODY OIL BALM 200ml cu comanda online

Achizitioneaza o Crema de Fata Nuxe RÊVE DE MIEL MELTING HONEY BODY OIL BALM 200ml online de calitate daca iti doresti sa ai un ten curat, hidratat si sanatos, fara riduri sau imperfectiuni. O Crema de Fata Nuxe profesionala pentru tenul tau este cea mai potrivita alegere pentru o ingrijire ca la carte in fiecare zi.

VEZI PRET

Caracteristici Crema de Fata Nuxe RÊVE DE MIEL MELTING HONEY BODY OIL BALM 200ml cu comanda online

Categorie: Ingrijirea pielii
Subcategorie: Crema de Fata Nuxe
Id Produs: PSKNUXE1410872

Balsamul de corp Nuxe Rêve De Miel Melting Honey este special pentru o piele uscată și sensibilă. La contactul cu pielea, textura acestuia se transformă într-un ulei nutritiv ce hidratează intensiv. Iritațiile și mâncărimile sunt calmate datorită extractelor de mire și ulei de argan, iar pielea ta va străluci de la prima utilizare.

Brand: Nuxe
Colectie: RÊVE DE MIEL MELTING HONEY BODY OIL BALM 200ml

Un ten frumos si sanatos, cu aspect mereu tanar este ceea ce fiecare dintre noi isi doreste, iar cu o Crema de Fata Nuxe foarte buna, fie ea cu factor de protectie solara ori cu diverse vitamine, poti obtine acest lucru. Cumpara Crema de Fata Nuxe online ce se potriveste tipului tau de piele: uscata, grasa, acneica, sensibila sau mixta.

O Crema de Fata Nuxe profesionala este primul pas pe care trebuie sa il aplici atunci cand iti doresti un machiaj luminos, precum cel pe care il au vedetele de cinema. Alege sa cumperi Crema de Fata Nuxe RÊVE DE MIEL MELTING HONEY BODY OIL BALM 200ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: