Crema de Fata Urban Veda REVIVING DAY CREAM 50ml cu comanda online

Achizitioneaza o Crema de Fata Urban Veda REVIVING DAY CREAM 50ml online de calitate daca iti doresti sa ai un ten curat, hidratat si sanatos, fara riduri sau imperfectiuni. O Crema de Fata Urban Veda profesionala pentru tenul tau este cea mai potrivita alegere pentru o ingrijire ca la carte in fiecare zi.

VEZI PRET

Caracteristici Crema de Fata Urban Veda REVIVING DAY CREAM 50ml cu comanda online

Categorie: Ingrijirea pielii
Subcategorie: Crema de Fata Urban Veda
Id Produs: PSKBIOC543

Urban Vera a creat această cremă de zi pentru tenul matur. Reviving este un produs bogat în antioxidanți, este hidratant, hrănitor și ajută la regenerarea pielii și combaterea efectelor produse de factori externi și poluare și reduce liniile fine. Pielea ta va fi mai fină, netedă, fermă și suplă.

Brand: Urban Veda
Colectie: REVIVING DAY CREAM 50ml

Un ten frumos si sanatos, cu aspect mereu tanar este ceea ce fiecare dintre noi isi doreste, iar cu o Crema de Fata Urban Veda foarte buna, fie ea cu factor de protectie solara ori cu diverse vitamine, poti obtine acest lucru. Cumpara Crema de Fata Urban Veda online ce se potriveste tipului tau de piele: uscata, grasa, acneica, sensibila sau mixta.

O Crema de Fata Urban Veda profesionala este primul pas pe care trebuie sa il aplici atunci cand iti doresti un machiaj luminos, precum cel pe care il au vedetele de cinema. Alege sa cumperi Crema de Fata Urban Veda REVIVING DAY CREAM 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: