Crema hidratanta Ahava OSMOTER SERUMS DEAD SEA OSMOTER CONCENTRATE EYES 15 Ml cu comanda online

Achizitioneaza o Crema hidratanta Ahava OSMOTER SERUMS DEAD SEA OSMOTER CONCENTRATE EYES 15 Ml online de calitate daca iti doresti sa ai un ten curat, hidratat si sanatos, fara riduri sau imperfectiuni. O Crema hidratanta Ahava profesionala pentru tenul tau este cea mai potrivita alegere pentru o ingrijire ca la carte in fiecare zi.

VEZI PRET

Caracteristici Crema hidratanta Ahava OSMOTER SERUMS DEAD SEA OSMOTER CONCENTRATE EYES 15 Ml cu comanda online

Categorie: Ingrijirea pielii
Subcategorie: Crema hidratanta Ahava
Id Produs: PSKATAHAV82815066

Dead Sea Osmoter Eye Concentrate de la Ahava este un ser pentru conturul ochilor. Acest produs reduce semnele de oboseală și ajută la iluminarea pielii. Formula creată cu Osmoter, complexul de vitamine din Marea Moartă patentat de Ahava, îți energizează tenul, sporește regenerarea celulelor și oferă o hidratare multidimensională. Este un produs hipoalergenic, vegan și fără parabeni.

Brand: Ahava
Colectie: OSMOTER SERUMS DEAD SEA OSMOTER CONCENTRATE EYES 15 Ml

Un ten frumos si sanatos, cu aspect mereu tanar este ceea ce fiecare dintre noi isi doreste, iar cu o Crema hidratanta Ahava foarte buna, fie ea cu factor de protectie solara ori cu diverse vitamine, poti obtine acest lucru. Cumpara Crema hidratanta Ahava online ce se potriveste tipului tau de piele: uscata, grasa, acneica, sensibila sau mixta.

O Crema hidratanta Ahava profesionala este primul pas pe care trebuie sa il aplici atunci cand iti doresti un machiaj luminos, precum cel pe care il au vedetele de cinema. Alege sa cumperi Crema hidratanta Ahava OSMOTER SERUMS DEAD SEA OSMOTER CONCENTRATE EYES 15 Ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: