Demachiant Biotherm SKIN OXYGEN WONDER MUD MASK 75ml cu comanda online

Scapa de machiaj cu acest Demachiant Biotherm SKIN OXYGEN WONDER MUD MASK 75ml profesional ce iti lasa pielea catifelata. Nu sari peste pasul demachierii indiferent de cat de obosita ai fi, asadar alege un Demachiant Biotherm de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Demachiant Biotherm SKIN OXYGEN WONDER MUD MASK 75ml cu comanda online

Categorie: Ingrijirea pielii
Subcategorie: Demachiant Biotherm
Id Produs: PSKATBIOT1332682

Skin Oxygen Wonder Mud Mask de la Biotherm este o mască ce hidratează, minimizează porii și îți lasă pielea catifelată în doar 3 minute. Acest produs conține Life Plankton, un ingredient ce își are originile în Pirineii francezi, pe care Biotherm l-a utilizat cu o concentrația de 400.000 ori, grație tehnologiei Fermogenesis. Pentru cele mai bune rezultate se recomandă utilizarea de două ori pe săptămână.

Brand: Biotherm
Colectie: SKIN OXYGEN WONDER MUD MASK 75ml

Prezent in arsenalul oricarei doamne sau domnisoare pasionate de make-up, acest Demachiant Biotherm delicat este de nelipsit atunci cand vrei sa cureti machiajul.

Alege Demachiant Biotherm online menit sa iti curete in profunzime tenul. Achizitioneaza Demachiant Biotherm SKIN OXYGEN WONDER MUD MASK 75ml cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: