Demachiant Lancôme TONIQUE DOUCEUR 400 ML cu comanda online

Scapa de machiaj cu acest Demachiant Lancôme TONIQUE DOUCEUR 400 ML profesional ce iti lasa pielea catifelata. Nu sari peste pasul demachierii indiferent de cat de obosita ai fi, asadar alege un Demachiant Lancôme de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Demachiant Lancôme TONIQUE DOUCEUR 400 ML cu comanda online

Categorie: Ingrijirea pielii
Subcategorie: Demachiant Lancôme
Id Produs: PSKCTLANC08030230

In complicata si permanenta lupta pentru curatarea si intretinerea tenului intervine acum si un “combatant” adesea tinut in afara ecuatiei cosmetice, in mod absolut gresit. Lotiunea tonica Lancôme Tonique Douceur alina si racoreste pielea, o reechilibreaza, inlaturand si ultimele particule ramase in urma machiajului si redandu-i dermei supletea. Lancôme Tonique Douceur, fara alcool, are in componenta apa de flori distilata, cu proprietati cosmetice dovedite.

Brand: Lancôme
Colectie: TONIQUE DOUCEUR 400 ML

Prezent in arsenalul oricarei doamne sau domnisoare pasionate de make-up, acest Demachiant Lancôme delicat este de nelipsit atunci cand vrei sa cureti machiajul.

Alege Demachiant Lancôme online menit sa iti curete in profunzime tenul. Achizitioneaza Demachiant Lancôme TONIQUE DOUCEUR 400 ML cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: