Demachiant L'occitane IMMORTELLE DIVINE CLEANSING FOAM 125 Ml cu comanda online

Scapa de machiaj cu acest Demachiant L’occitane IMMORTELLE DIVINE CLEANSING FOAM 125 Ml profesional ce iti lasa pielea catifelata. Nu sari peste pasul demachierii indiferent de cat de obosita ai fi, asadar alege un Demachiant L’occitane de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Demachiant L’occitane IMMORTELLE DIVINE CLEANSING FOAM 125 Ml cu comanda online

Categorie: Ingrijirea pielii
Subcategorie: Demachiant L’occitane
Id Produs: PSKATOCCI1273962

Spuma de curățare L’OCCITANE IMMORTELLE DIVINE este o experiență pe care pielea ta va adora. Textura cremoasă se transformă într-o spumă luxuriantă atunci când este umezită, înlăturînd delicat toate impuritățile și urmele rezistente de machiaj și lăsând întregul chip cu un aspect reîmprospătat, reenergizat și luminos. Compoziția include prețiosul ulei esențial de imortele e din Corsica, un ingredient cu excelente proprietăți anti îmbătrânire, precum și vitamina E, apreciată pentru calitățile ei antioxidante.

Brand: L’occitane
Colectie: IMMORTELLE DIVINE CLEANSING FOAM 125 Ml

Prezent in arsenalul oricarei doamne sau domnisoare pasionate de make-up, acest Demachiant L’occitane delicat este de nelipsit atunci cand vrei sa cureti machiajul.

Alege Demachiant L’occitane online menit sa iti curete in profunzime tenul. Achizitioneaza Demachiant L’occitane IMMORTELLE DIVINE CLEANSING FOAM 125 Ml cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: