Fard de obraz Clinique CHUBBY STICK 3.5 G cu comanda online

Da o nota feminina machiajului cu un Fard de obraz Clinique CHUBBY STICK 3.5 G profesional atunci cand vrei sa ai un look impecabil. Adopta o privire dramatica sau seducatoare, intr-o nuanta superba folosind un Fard de obraz Clinique de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Fard de obraz Clinique CHUBBY STICK 3.5 G cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Fard de obraz Clinique
Id Produs: PPBBLCLIN1085165

Un balsam colorant pentru obraji extrem de usor de aplicat, ce se adapteaza perfect tonului pielii tale si dureaza mai multe ore. Clinique Chubby Stick are o forma practica, ideala in calatorii si combina luminozitatea senzationala a unui blush crema cu rezistenta unei pudre compacte. Formula matasoasa se intinde usor si ofera o culoare naturala, dar si hidratare indelungata.

Brand: Clinique
Colectie: CHUBBY STICK 3.5 G

Prezent in orice trusa de make-up un Fard de obraz Clinique rezistent ales intr-o nuanta corespunzatoare este indispensabil atunci cand vrei sa obtii un aer sofisticat.

Alege Fard de obraz Clinique online menit sa iti infrumuseteze total machiajul, reusind sa creezi umbre si nuante delicate pentru un aspect precum al manechinelor de pe podium. Achizitioneaza Fard de obraz Clinique CHUBBY STICK 3.5 G cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: