Fard de obraz Dior BACKSTAGE ROSY GLOW 004 4.6gr cu comanda online

Da o nota feminina machiajului cu un Fard de obraz Dior BACKSTAGE ROSY GLOW 004 4.6gr profesional atunci cand vrei sa ai un look impecabil. Adopta o privire dramatica sau seducatoare, intr-o nuanta superba folosind un Fard de obraz Dior de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Fard de obraz Dior BACKSTAGE ROSY GLOW 004 4.6gr cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Fard de obraz Dior
Id Produs: PMKDIOR1435469

Dior își dezvăluie secretele din culise pentru machiajele perfecte ale modelelor sale prin gama Backstage. Fardul de obraji Rosy Glow are o textură catifelată care se aplică perfect. Acesta conține tehnologia Color Reviver ce reacționează la nivelul hidratării al pielii oferind un pigment personalizat. Strălucește subtil și incredibil cu Dior Backstage Rosy Glow!

Brand: Dior
Colectie: BACKSTAGE ROSY GLOW 004 4.6gr

Prezent in orice trusa de make-up un Fard de obraz Dior rezistent ales intr-o nuanta corespunzatoare este indispensabil atunci cand vrei sa obtii un aer sofisticat.

Alege Fard de obraz Dior online menit sa iti infrumuseteze total machiajul, reusind sa creezi umbre si nuante delicate pentru un aspect precum al manechinelor de pe podium. Achizitioneaza Fard de obraz Dior BACKSTAGE ROSY GLOW 004 4.6gr cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: