Fard de obraz Givenchy LE PRISME 7 G VOGUE ORANGE 25 cu comanda online

Da o nota feminina machiajului cu un Fard de obraz Givenchy LE PRISME 7 G VOGUE ORANGE 25 profesional atunci cand vrei sa ai un look impecabil. Adopta o privire dramatica sau seducatoare, intr-o nuanta superba folosind un Fard de obraz Givenchy de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Fard de obraz Givenchy LE PRISME 7 G VOGUE ORANGE 25 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Fard de obraz Givenchy
Id Produs: PPBBLGIVE309337

Un blush senzational care va accentua frumusetea tenului, intr-un joc al umbrelor si al nuantelor naturale. Givenchy Le Prisme Blush contine pigmenti de culoare ce confera pometilor un aspect luxos, catifelat, avand o textura placuta si confortabila. Nuantele care compun acest fard pot fi folosite separat sau in combinatii care sa creeze un look special si care sa va reprezinte.

Brand: Givenchy
Colectie: LE PRISME 7 G VOGUE ORANGE 25

Prezent in orice trusa de make-up un Fard de obraz Givenchy rezistent ales intr-o nuanta corespunzatoare este indispensabil atunci cand vrei sa obtii un aer sofisticat.

Alege Fard de obraz Givenchy online menit sa iti infrumuseteze total machiajul, reusind sa creezi umbre si nuante delicate pentru un aspect precum al manechinelor de pe podium. Achizitioneaza Fard de obraz Givenchy LE PRISME 7 G VOGUE ORANGE 25 cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: