Fard de obraz Givenchy LE PRISME BLUSH 01 cu comanda online

Da o nota feminina machiajului cu un Fard de obraz Givenchy LE PRISME BLUSH 01 profesional atunci cand vrei sa ai un look impecabil. Adopta o privire dramatica sau seducatoare, intr-o nuanta superba folosind un Fard de obraz Givenchy de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Fard de obraz Givenchy LE PRISME BLUSH 01 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Fard de obraz Givenchy
Id Produs: PFOFOGIVE1254183

Fardul de obraz Givenchy Prisme Blush este versatil și te va ajuta în multe situații. Acesta este un duo format din două culori, o parte este fină și strălucitoare, iar cealaltă vibrantă și mată; le poți folosi separat sau împreună. Pudra de perle negre face fardul să neted și parcă se topește în piele pentru un aspect natural. Pensula este unghiulară pentru o înaltă precizie în aplicare și confecționată din păr natural de capră. Termină-ți machiajul cu o îmbujorare uluitoare folosind Givenchy Prisme Blush!

Brand: Givenchy
Colectie: LE PRISME BLUSH 01

Prezent in orice trusa de make-up un Fard de obraz Givenchy rezistent ales intr-o nuanta corespunzatoare este indispensabil atunci cand vrei sa obtii un aer sofisticat.

Alege Fard de obraz Givenchy online menit sa iti infrumuseteze total machiajul, reusind sa creezi umbre si nuante delicate pentru un aspect precum al manechinelor de pe podium. Achizitioneaza Fard de obraz Givenchy LE PRISME BLUSH 01 cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: