Fard de obraz Lancôme BLUSH SUBTIL 02 5.5gr cu comanda online

Da o nota feminina machiajului cu un Fard de obraz Lancôme BLUSH SUBTIL 02 5.5gr profesional atunci cand vrei sa ai un look impecabil. Adopta o privire dramatica sau seducatoare, intr-o nuanta superba folosind un Fard de obraz Lancôme de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Fard de obraz Lancôme BLUSH SUBTIL 02 5.5gr cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Fard de obraz Lancôme
Id Produs: PMKLANC1363396

Ultimul pas înainte de terminarea machiajului este essential. Adu viața și culoarea pomeților tăi cu noul Blush Subtil de la Lancôme! Această pudră mătăsoasă se aplică fără cusur pe tenul tău, iar formula sa nu conține ulei, ba mai mult, ajută la reglarea excesului de sebum. Strălucirea și pigmentul aduse de Blush Subtil te vor face să arăți incredibil întreaga zi!

Brand: Lancôme
Colectie: BLUSH SUBTIL 02 5.5gr

Prezent in orice trusa de make-up un Fard de obraz Lancôme rezistent ales intr-o nuanta corespunzatoare este indispensabil atunci cand vrei sa obtii un aer sofisticat.

Alege Fard de obraz Lancôme online menit sa iti infrumuseteze total machiajul, reusind sa creezi umbre si nuante delicate pentru un aspect precum al manechinelor de pe podium. Achizitioneaza Fard de obraz Lancôme BLUSH SUBTIL 02 5.5gr cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: